Punëtoria e dytë për hartimin e Planit Strategjik

Punëtoria e dytë për hartimin e Planit Strategjik

Në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, u mbajt punëtoria e dytë për hartimin e Planit Strategjik 2020/2024.


Në këtë punëtori morën pjesë menaxhmenti i Universitetit, pjesëmarrës nga stafi akademik, administrativ dhe studentë, si dhe pjesëmarrës nga institucione të ndryshme të vendit, për të dhënë kontributin e tyre në hartimin e këtij plani.

[Best_Wordpress_Gallery id=”195″ gal_title=”Punëtoria e dytë për hartimin e Planit Strategjik nentor”]
Please follow and like us: