Urime 28 Nëntori

Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët se bazuar në Ligjin 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, me datë 28.11.2019 (e enjte), për nder të festës së 28 Nëntorit, do të jetë ditë pushimi.
Menaxhmenti i Universitetit u uron Festën Kombëtare, 28 Nëntorin!

Please follow and like us: