fbpx
Fulbright Foreign Student Program (Programi Master) 2025-2026 

Fulbright Foreign Student Program (Programi Master) 2025-2026 

Programi Fulbright Foreign Students (Master’s Program) per vitin akademik 2025-2026 tashme eshte i hapur per aplikime. 

Fulbright Foreign Student Program (Programi Master) 2025-2026 

Afati i fundit për aplikim: 31 maj 2024

Fulbright Foreign Student Program (Programi Master) sjell qytetarët e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të vazhduar studimet master në universitetetet e SHBA-ve. Ky program ka sjellur disa nga mendjet më të ndritura të botës nëpër kampuset e SHBA-ve dhe u ofron pjesmarrësve njohuri mbi shoqërinë dhe vlerat e SHBA-ve. Shumë nga bursistët e programit Fulbright janë profesionistë në fillet e karierës të cilët kthehen në vendet e tyre dhe marrin pozita udhëheqëse, shpesh, për të punuar në sektorin publik përfshirë qeverinë apo universitetet.  

Ky është program i përbashkët i Departamentit të Shtetit Amerikan dhe Qeverisë së Kosovës. 

Për më shumë informata mbi programin, ju lutem vizitoni: Fulbright Foreign Student Program (Master’s Degree) – U.S. Embassy in Kosovo (usembassy.gov)

Aplikacionet duhet të dorëzohen online deri më 31 maj 2024 në: https://apply.iie.org/ffsp2025

Translate »