fbpx
Fillon implementimi i projektit “Harmonizimi dhe rishikimi i akteve të brendshme ligjore të UHZ-së”- financuar nga HERAS +

Fillon implementimi i projektit “Harmonizimi dhe rishikimi i akteve të brendshme ligjore të UHZ-së”- financuar nga HERAS +

Fillon implementimi i projektit “Harmonizimi dhe rishikimi i akteve të brendshme ligjore të UHZ-së”- financuar nga HERAS +

Në ambientet fakultetit Juridik të Universitetit “Haxhi Zeka” u bë prezantimi i fillimit të projektit “Harmonizimi dhe Rishikimi i akteve të brendshme ligjore të UHZ-së”. Në këtë takim morën pjesë rektori i universitetit “Haxhi Zeka”, Prof.Dr. Armand Krasniqi, Prorektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Ngritje të Cilësisë Prof.Dr.Edmond Beqiri, udhëheqësi i projektit HERAS Plus, Z. Aqim Emurli, koordinatori Tematik për Arsim e Lartë, Z. Nehat Dervishi dhe grupe punuese të cilët janë të përfshira në rishikimin e akteve ligjore nga universiteti. Eksperti për këtë projekt, Z. Avdulla Alija, paraqiti një pasqyrë të përgjithshme diagnostike të rregullativës kyçe të UHZ-së. Ky projekt financohet nga HERAS Plus.

Translate »