fbpx

Prof. Ass. Dr. Hajrija Skrijelj

Profesor

Hajrije Shkreli

Biography

Fakulteti i Menaxhimit ne Turizem, Hoteleri dhe Mjedis

CV

Email: [email protected]

Fakulteti i Menaxhimit ne Turizem, Hoteleri dhe Mjedis

Prof. Ass. Dr.
Translate »