fbpx

Sesion informues për raundin e XIII të Young Cell Scheme

Zyra për Zhvillim të Karrierës e UHZ-së ju fton të merrni pjesë në sesionin informues për raundin e
XIII të Young Cell Scheme
, Programi i BE-së për bursa post-diplomike, që do të mbahet në Sallën e
Kaltërt të Fakultetit të Biznesit, të mërkurën, 16 nëntor 2022, duke filluar nga ora 11:00.
Young Cell Scheme është një program bursash i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Qeveria
e Kosovës për studime pasuniversitare të nivelit master jashtë vendit, që synon të përmirësojë
cilësinë e administratës publike të Kosovës duke investuar në arsimimin e studentëve aktualë dhe
nëpunësve civilë të ardhshëm.

Shqip
Anglisht

Translate »