fbpx
Mbahet provimi pranues në nivelin Baçëlor

Mbahet provimi pranues në nivelin Baçëlor

Me datë 31.08.2021 është mbajtur provimi pranues për kandidatët për student të rinj të UHZ-së për vitin akademik 2021/2022 në nivelin Baçëlor.

Gjatë provimi pranues, stafi dhe kandidatët për studentë kanë respektuar masat sipas rekomandimeve të IKSHP-së,

Translate »