fbpx
Afati i provimeve të shtatorit 2021

Afati i provimeve të shtatorit 2021

Afati i provimeve të shtatorit 2021

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve themelore (bachelor) dhe studimeve postdiplomike (master) të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit 2021 do të bëhet nga data 30.08.2021 deri me datën 03.09.2021.

Mbajtja e provimeve do të bëhet nga data 06.09.2021 deri me datën 30.09.2021.

Kërkojmë nga personeli akademik, administrativ dhe studentët që të respektojnë rekomandimet e IKSHPK-së, lidhur situatën me Covid-19, që gjatë qëndrimit në hapësirat e Universitetit të vendosin maskën dhe të mbajnë distancën fizike.

Translate »