Lajmërohen studentet e vitit të dyte bachelor, Fakulteti i Biznesit (KF), të cilët kane ushtrime në lëndën Menaxhimi i Operacioneve tek MSc. Blerand Kadrijaj, si dhe studentët e vitit të parë Master, Kontabilitet dhe Financa se më datën 13 Janar, 2017 (ditën e premte), nuk do të mbahen ushtrimet. Zëvendësimi do të bëhet javen e ardhshme.

Me respekt,

MSc. Blerand Kadrijaj