fbpx

NJOFTIM
Njoftohen studentët e vitit të I, departamenti KF, se ligjeratat e radhës në lëndën Matematika për bines dhe ekonomi do të mbahen me datën 13.01.2017 nga ora 13:20.
Prof.Dr. Marjan Demaj

Translate »