fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dyte bachelor (grupi i tretë dhe i katërt) – Fakulteti i Biznesit (KF), në lëndën Menaxhimi i Operacioneve tek MSc. Blerand Kadrijaj, do të zëvëndesohen ushtrimet e humbura nesër me datën 14.01.2017 (ditën e shtunë).

Ushtrimet do të mbahen në sallën A5 nga ora 14:40 për të dyja grupet.

Me respekt,

MSc. Blerand Kadrijaj

Translate »