fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dytë, Kontabilitet dhe Financa, se ligjeratat e humbura për shkak të festave në lënden Menaxhimi i operacioneve – Prof Ass. Dr. Vehbi Ramaj, do të zëvendësohen ditën e enjte, me datë: 12.01.2017, në sallen A5, prej ores 14:40 – 16:00 (Grupi I & II).

Translate »