fbpx

Njoftohen studentet e vitit te parë, departamenti: Kontabilitet dhe Financa, grupi i parë dhe i dytë i ushtrimeve në lëndën E Drejta Biznesore tek asistenti MSc.Armend Mehmetaj se ushtrimet e humbura për shkak të festave të datës 02.01.2017 (e hënë) dhe 09.01.2017 (e hënë) do të zëvendësohen nesër me datë 11.01.2017 në sallën B2 prej orës 12:00 të dyja grupet bashkë.

Translate »