fbpx

Aldex GROUP përzgjedhje e duhur… KONKURS PUNE Vendi: Pejë Pozita 2 Asistent/e në shitje Përgjegjesitë: – Shkathësi të mira në prezentim dhe negocim me blerësit potencial. – Planifikimin & Menagjimin e shitjes. – Pergjegjes për zhvillimin dhe aktivitetin e shitjes – Targetimin e bleresve te rinj, inicimin e mundësive te reja për kompaninë. – Të mirëpret klientët dhe të ju ofrojë asistencë. – Të udhëzojë klientët dhe të jep sugjerime dhe informata rreth produkteve. – Të ndihmojë konsumatorët në përzgjedhjen e produkteve. – Të krijojë atmosferë të përshtatshme pune dhe marrëdhënie të mira me kolegë. – Detyra tjera te caktuara nga mbikqyresi. Kriteret e kerkuara: – Te ketë kryer fakultetin, drejtimi Ekonomik, Mar- keting Adminstrim Biznesi ose drejtime të ngja- jshme apo te jete ne perfundim te studimeve. – Njohuri baze në programet per shitje. – Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët. – Njohuri të mjaftueshme kompjuterike. Të interesuarit mund të kontaktojn në: info@aldex-ks.com | +383 45 505 010
Translate »