“Vetedijesimi i të rinjeve mbi pasojat e Ekstremizmit dhe Radikalizmit të Dhunshëm”

“Vetedijesimi i të rinjeve mbi pasojat e Ekstremizmit dhe Radikalizmit të Dhunshëm”

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe OSBE-në, mbanë ligjëratë me temën “Vetëdijesimi i të rinjve mbi pasojat e ekstremizmit dhe radikalizmit të dhunshëm”.


Ligjërata do të mbahet me datë 04.11.2019 (e hënë), ora 10:00, në Gjykatoren e Fakultetit Juridik.

Please follow and like us: