fbpx
Urime Krishtlindjet

Njoftojmë studentët, stafin akademik dhe administrativ, që sipas kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, ditë pushimi do të jetë me 25 Dhejtor 2019 !

Te gjithë besimtarëve të besimit krishter urime krishtlindjet.

Please follow and like us:
Translate »