fbpx
UHZ nënshkruan memorandum mirëkuptimi me IKAF

UHZ nënshkruan memorandum mirëkuptimi me IKAF

Krahas iniciativës së rektorit të UHZ, prof.dr. Armand Krasniqi për bashkëpunim me institutin KAF, sot u formalizua marrëveshja e ndërsjellë institucionale. Ky memorandum mirëkuptimi u nënshkrua nga rektori i UHZ dhe drejtori i IKAF z. Bujar Krasniqi.

Objektiv kryesor i kësaj marrëveshjeje është bashkëpunimi i ngushtë reciprok për arsim cilësor, organizim të përbashkët të trajnimeve dhe për edukim profesional gjithmonë në fokus përfitimin e studentëve të UHZ-së. Përveç kësaj, të dy institucionet do të angazhohen për mundësinë e çertifikimit nga të dy institucionet në fjalë. 

Translate »