fbpx
TOEFL ITP® TOEIC® L&R

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit master dhe apsolventët e Universitetit “Haxhi Zeka” se me datë 03.05.2019 në Fakultetin e Biznesit në objektin A, duke filluar nga ora 13:00 do të mbahen ligjerata informuese nga perfaqesuesit e STA (Testing Solution & Assistance ) në lidhje me testin TOEFL dhe çertifikimin nderkombëtar të studentëve për njohuritë e tyre në gjuhën angleze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »