fbpx
Thirrje për aplikim në Konferencën e Tretë Ndërkombëtare në Juridik dhe Arte

Thirrje për aplikim në Konferencën e Tretë Ndërkombëtare në Juridik dhe Arte

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë, në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës Luigj Gurakuqi dhe Universitetin e Tetovës, kanë hapur thirrjen për aplikim të Konferencës së Tretë Ndërkombëtare në Juridik dhe Arte me temën kryesore “Performanca e Qeverisë në kohën e pandemisë COVID-19: të drejtat e njeriut dhe sfidat e arsimit.”

ICLA – Call for Papers 2021

Translate »