fbpx
Shpallen rezultatet përfundimtare nga KQZ për Zgjedhjet e Studentëve 2021 në UHZ

Shpallen rezultatet përfundimtare nga KQZ për Zgjedhjet e Studentëve 2021 në UHZ

Komisioni Qendror Zgjedhor për Zgjedhjet e Studentëve 2021, në zbatim të Dinamikës së Procesit të Zgjedhjeve të Studentëve 2021, ka bërë publikimin e rezultateve përfundimtare dhe mandatet në Parlament Studentor dhe Këshille Studentore, si në vijim:

Rezultatet përfundimtare nga KQZ, për Zgjedhjet e Studentëve 2021 (PDF)

Please follow and like us: