fbpx
Simulim praktik i një rasti gjyqësor

Simulim praktik i një rasti gjyqësor

Simulim praktik i një rasti gjyqësor

Në fakultetin juridik, sot studentët në bashkëpunim me profesorët e tyre, prokurorët dhe gjyqtarët, organizuan një rast gjyqësor të simuluar. Për katër vite me radhë në hapësirat e fakulteti juridik, salla e mësimit shëndrrohet në gjykatore të simuluar ku studentët e vitit të tretë të studimeve themelore, prezantojnë njohuritë profesionale në fushën e drejtësisë.

IMG_2672 IMG_2662 IMG_2665

Translate »