fbpx

Duke pasur parasysh se leksionet-ligjëratat, ne lenden:Hyrje ne te drejtën/Fillet e se drejtës, sipas orarit,mbahen diten e enjte, date 31.Dhjetor 2015, dhe se ne kete dite,studentet familjar etj,kan obligime per pergaditjen e ceremonise,se pritjes se Vitit te Ri 2016,te njejtit lajmrohen,qe keto leksione- ligjerata, do te mbahen nje dite me heret,diten e merkure date 30.Dhjetor 2015,duke filluar ne ora 11.

Pedagogu i lendes:

Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »