fbpx

Njotohen studentet e Fakultetit Juridik,te UNHZ-Peje,te cilet Ju kan nenshtruar provimeve, ne afatin e Nentorit te vitit akademik 2014/2015,ne lendet:E Drejta Kushtetuese dhe Gjyqesia Kushtetuese,se vleresimet-notat e lendeve perkatese jane bartur ne sistemin SEMS.Lidhur me keto lende, neser dite e merkure,date 30.12.2015,ora 14,behet shenimi i notave ne indexa.

Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »