Rezultatet Preliminare nga Zgjedhjet Studentore 2019

Rezultatet Preliminare nga Zgjedhjet Studentore 2019

Sot, me datë 21 Qershor 2019 Universiteti “Haxhi Zeka” mbajti zgjedhjet e katërta të përgjithshme studentore në përputhje me statutin dhe rregulloren për zgjedhjet e përgjithshme.

Menaxhmenti i Universitetit falënderon të gjithë studentët dhe Organizatat Studentore për pjekurinë dhe vlerat demokratike që kanë treguar gjatë këtij procesi zgjedhor.

Të bashkangjitur në këtë njoftim rezultatet preliminare të shpallura nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Parlamenti Studentor

Këshillat e Fakulteteve

Please follow and like us: