Punëtoria – Hartimi i Planit Strategjik 2020/2024

Punëtoria – Hartimi i Planit Strategjik 2020/2024

Në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, po mbahet punëtoria e parë për hartimin e Planit Strategjik 2020/2024.
Në këtë punëtori po marrin pjesë menaxhmenti i universitetit, pjesëmarrës nga stafi akademik, administrativ dhe studentë, si dhe pjesëmarrës nga institucione të ndryshme të vendit, për të dhënë kontributin e tyre në hartimin e këtij plani.

[Best_Wordpress_Gallery id=”186″ gal_title=”Punëtoria – Hartimi i Planit Strategjik 2020-2024″]
Please follow and like us: