fbpx
Projekti QUADIC Organizon një Trajnim për Menaxhim të Projekteve Evropiane

Projekti QUADIC Organizon një Trajnim për Menaxhim të Projekteve Evropiane

Në kuadër të projetit QUADIC, u mbajt një trajnim për menaxhim te projekteve evropiane. Vizita u mbajt në Prishtinë, përkatësisht në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, ne Kolegjin Heimerer dhe në Kolegjin UBT. Përfaqësues të Universitetit “Haxhi Zeka” në këtë trajnim ishin Prof.ass.dr. Fisnik Morina dhe Besfort Ahmeti si koordinator i projektit.

Ligjëratat dhe diskutimet e hapura në kuadër të kësaj vizite u mbajtën kryesisht rreth përgatitjes dhe sfidave në menaxhim të projekteve evropiane, ku pjesëmarrësit ndanë përvojat dhe mësimet e tyre lidhur me këtë temë. Gjithashtu, pati një punëtori ku parnerët e projektit zhvilluan ide të përbashkëta për të aplikue në thirrjen e radhës për projekte.

One thought on “Projekti QUADIC Organizon një Trajnim për Menaxhim të Projekteve Evropiane

Comments are closed.

Translate »