fbpx
Njoftim për Semestër

Njoftohen studentët e studimeve baçelor dhe master se regjistrimi i semestrit dimëror 2017/2018 do të bëhet nga data 16 tetor deri me 25 tetor 2017.
Ndërsa studentët e vitit të parë që janë regjistruar në vitin akademik 2017/2018 nuk kanë nevojë që të bëjnë pagesa të semestrit

Translate »