fbpx

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master, regjistrimi i semestrit dimëror, do të bëhet nga data 26.09.2022 deri me 05.10.2022.

Të gjithë studentët brenda këtij afati duhet të bëjnë paraprakisht regjistrimin e lëndëve në SEMS dhe në fund duke klikuar në butonin përfundo.

Regjistrimi i semestrave duhet të bëhet në zyrat për çështje studentore në fakultetin përkatës.

Vendimi i regjistrimit i semestrit

Translate »