fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve për afatin e nëntorit 2018 do të bëhet prej dt. 01.11.2018 deri me 10.11.2018, ndërsa provimet do të mbahen nga dt. 15.11.2018 deri me dt. 30.11.2018.

Studentët kanë të drejtë të i paraqesin vetëm dy (2) provime.

Translate »