fbpx
Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët e studimeve bachelor dhe master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se ligjeratat dhe ushtrimet e ditës së shtunë të dt. 03.11.2018 nuk do të mbahen për arsye të dezinfektimit, dezinsektim dhe deratizim te objekteve. Për zëvendësimin e ligjëratave dhe ushtrimeve do të njoftoheni me kohë.
Me respekt
Translate »