fbpx

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve për afatin e nëntorit do të bëhet nga dt. 03.11.2016-07.11.2016 ndërsa provimet do të mbahen 12.11.2016 – 20.11.2016.

Studentët mund të paraqesin vetëm dy provime dhe afati i nëntorit nuk vlen për kusht.

Translate »