fbpx

Njoftim

Njoftojm të gjithë studentët e universitetit “Haxhi Zeka” konkretisht të njësis akademike të Fakultetit të Biznesit dhe Menaxhimi në Turizem, Hoteleri dhe Mjedis (MTHM) se me daten 03.11.2016 (e ejte) do të mbahet një ligjeratë me Z. Behgjet Pacolli, biznesmen kosovar i njohur ndërkombetarisht.
Ligjerata në fjalë është e organizuar nga Zyra për Zhvillim të Karrieres të UNHZ-es bashkëpunimin me studentet e masterit AB.
Të mirëseardhur janë të gjithë studentet të nivelit bachelor dhe master të njesis akademike të UNHZ për biznes që dëshirojn të marrin njohuri mbi temen;
“Mënyra e të bërit biznes dhe arritja drejt suksesit”, konkretisht nga përvoja biznesore e Z. Behgjet Pacolli.

Data dhe Vendi:
03.11.2016, ora 13:00
Fakulteti i Binesit, objekti C (salla C2)

Translate »