fbpx
Njoftim për ligjerata online

Njoftim për ligjerata online

Njoftohen studentët dhe stafi akademik se për shkak të situatës së krijuar nga shfaqja e pandemisë COVID-19 (Coronavirus), Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë organizon ligjeratat dhe ushtrimet online.

Ligjeratat/ushtrimet online do të fillojnë të organizohen nga data 19.03.2020 (e enjte). Ligjeratat do të mbahen sipas orarit tashmë të publikuar.

Informata më të detajuara rreth regjistrimit dhe pjesëmarrjes në ligjerata/ushtrime do të dërgohen përmes email-i dhe SEMS-i

Please follow and like us:
Translate »