fbpx
UHZ bëri dezinfektimin e objekteve

UHZ bëri dezinfektimin e objekteve

Në kuadër të masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së koronavirusit dhe mbrojtjes së punonjësve dhe studentëve, Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë bëri dezinfektimin e të gjitha objekteve të tij.
Nëpër objekte po ashtu janë shpërndarë dezinfektues, dorëza dhe maska, si masa mbrojtëse për punonjës, dhe studentë që mund të kërkojnë shërbime këto ditë.

Please follow and like us: