Njoftim për fillimin e vitit të ri akademik

Njoftohen studentët e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë se ka filluar viti i ri akademik.

Orarin e ligjëratave për secilën Njësi Akademike, mund ta gjeni si më poshtë:

Fakulteti i Biznesit: http://unhz.eu/course/fakulteti-i-biznesit-2/

Fakulteti Juridik: http://unhz.eu/?arsim_course=fakulteti-juridik

Fakulteti i MTHM-së: http://unhz.eu/course/fakulteti-i-menaxhimit-ne-turizem-hotelieri-dhe-mjedis/

Fakulteti i Agrobiznesit: http://unhz.eu/course/fakulteti-i-agrobiznesit/

Fakulteti i Arteve: http://unhz.eu/fakulteti-i-arteve/njoftimet/

Ky njoftim vlen vetëm për studentët e vitit të II, III dhe IV.

Të gjithë studentët janë të obliguar të bartin maskë dhe të mbajnë distancën e nevojshme, sipas rekomandimeve të IKSHPK-së. 

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.