fbpx
Vazhdohet afati për regjistrim të semestrit dimëror

Vazhdohet afati për regjistrim të semestrit dimëror

Njoftohen studentët e nivelit bachelor dhe master të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, se vazhdohet afati për regjistrim të semestrit dimëror deri me datë 09.10.2020 (e premte).

Translate »