fbpx

Njoftim për afatin shtesë për paraqitjen e provimeve

Njoftim për afatin shtesë për paraqitjen e provimeve

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik se paraqitja e provimeve per studimet bachelor dhe master ne afatin shtesë te prillit do te behet me dt. 12 dhe 13 prill 2016.

Translate »