fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ, se për nderë të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, me 9 dhe 11 Prill 2016, do të jetë ditë pushimi. Ndërsa, nga data 12 Prill vazhdojnë të gjitha aktivitetet, ligjëratat dhe ushtrimet sipas orarit të semestrit veror.​

Translate »