fbpx
Njoftim – Afat shtesë për regjistrim të studentëve në Bachelor

Njoftim – Afat shtesë për regjistrim të studentëve në Bachelor

Njoftohen kandidatët e pranuar në afatin e parë dhe të dytë (plotësues) për nivelin Bachelor të vitit akademik 2021/2022, të cilët ende nuk e kanë bërë regjistrimin, se afati për regjistrim është deri më 29.10.2021. Luten kandidatët që të respektojnë afatin e regjistrimit, në të kundërtën nuk konsiderohen si studentë të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.

Për të gjithë kandidatët, regjistrimi do të bëhet çdo ditë pune (e hëne – e premte) nga ora 09:00-15:00 në Fakultetin Juridik.

Translate »