fbpx
Konkurs plotësues për studimet Master – 2021/2022

Konkurs plotësues për studimet Master – 2021/2022

Konkurs plotësues për studimet Master – 2021/2022

Senati i Universitetit ”Haxhi Zeka” në Pejë në bazë të kompetencave të përcaktuara sipas nenit 102, të Statutit të Universitetit, në mbledhjen e mbajtur me 29.09.2021(vendimi nr. 2469 datë 30.09.2021). dhe në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Ref. Nr.01B/73 datë 05.08.2021, miratojë propozimet e njësive akademike për shpalljen:

KONKURSI në gjuhë shqipe

KONKURSI në gjuhë boshnjake

linku për aplikim

Translate »