fbpx

Njoftim
Njoftohen studentet e vitit të I-rë dhe vitit të II-të, të Fakultetit Juridik, se ligjëratat nga lënda Retorika dhe Shprehjet Juridike do të mbahen me dt. 13.01.2017 prej orës 09:00, ne Amfiteatrin 2. Si dhe ligjëratat nga lënda E Drejta Kushtetuese do të mbahen në të njëjtën ditë prej orës 12, në Amfiteatrin 2.

Gjithashtu njoftohen studentët se kolekviumi i II-të, për lëndët e sipërpërmendura do të mbahet me dt. 16.01.2016, sipas orarit të ligjëratave.

Translate »