fbpx

Njoftim për ligjerata

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se për arsye të ndarjes së titullit “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë, të gjitha ligjeratat dhe ushtrimet të parapara me dt. 13.01.2017 nga ora 08:00 deri në ora 13:00 nuk do të mbahen. Të njejtat do të zëvëndësohen javën e ardhshme.

Translate »