fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të katërt se kollokfiumi i dytë nga lënda “Kriminologji me Penologji” do të mbahet me datë 19.01.2017 ( ditë e enjte), në Amfiteatrin 2. Gr.I nga ora 10:00, dhe Gr.II nga ora 12:00.

Me respekt,
Prof.Asoc.Dr.Kolë Krasniqi

Translate »