fbpx

Njoftohen studentet e vitit te katert dhe ata te vitit te pare qe kane zgjedhur lenden Met.e shkrimit akademik dhe ligjor se kolokfiumi mbahet me daten 14.01.2017 nga ora: 12:ooh .

Ndersa, studentet e vitit te pare qe kane zgjedh si lend zgjedhore SOCIOLOGJIN, kolokfiumi nga kjo lend do te jete me daten 21.01.2017 nga ora 10:00.
Suksese,
Ass.i lendes Msc. Dardan Lajci.
Translate »