Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të katërt dhe të dytë se ligjeratat e parapara për datën: 29.12.2016  në lëndën E Drejta Tregtare nga ora 10.00h dhe lënden zgjedhore  E Drejta e Konsumatorit nga ora 12.00h shtyen për datën: 05.01.2017 (e enjte) po në këto orë.
Me respekt,
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
Translate »