fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e interesuar se përshkrimi i notave dhe konsultimet eventuale lidhur me provimin e lëndes „E drejta penale“ do te mbahën te hënën me 05.12.2016, nga ora 10 deri ne ora 11, mësimdhënësi i lendes, Prof. Asoc. Dr. Kolë KRASNIQI

Translate »