Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë se notat nga lëndët E drejta civile dhe E drejta familjare dhe trashegimore, janë vendosur në SEMS. Konsutimet mbahen ditën e shtunë me datën 03 Dhjetor 2016 në ora 12:00, në amf. 1.
Translate »