fbpx
Njoftohën studentët e vitit të katërt se ligjëratat nga lënda zgjedhore Bursa dhe Afarizmi në Bursë shtyhen për ditën e hënë në ora:13.00h, salla nr.1.
Me respekt,
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
Translate »