fbpx

Njoftim
Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik, të cilët ndjekin ushtrimet tek lënda Fillet e së drejtës se të njetat nuk do të mbahen nesër.
Dhe do të zëvendësohen për javën e ardhshëme.

Me respekt,
LL.M Dardan Vuniqi

Translate »