fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se provimi nga lënda “Bazat e sistemit gjyqësorë” mbahet me datë 16.11.2016 ora 13:00, dhe provimi nga lënda “E drejta e punës” mbahet me datë 16.11.2016 ora 10:00.

Translate »